Akademins pristagare 2011.

Västra Gastronomiska Akademin belönar vid sin årshögtid 5 maj 2011 personer som bidragit till ökade kunskaper och förändrade attityder till svensk matkultur. Prisutdelningen förrättas av Landshövdingen i Västra Götalands län, Lars Bäckström, samt Akademins Preses Birgitta Rasmusson.

Västra Gastronomiska Akademin belönar vid sin årshögtid 5 maj 2011 personer som bidragit till ökade kunskaper och förändrade attityder till svensk matkultur. Prisutdelningen förrättas av Landshövdingen i Västra Götalands län, Lars Bäckström, samt Akademins Preses Birgitta Rasmusson.

Bengt Persson, Adelsåsen Kalkon.

”För produkter med utmärkt hög kvalitet.” lyder Akademins motivering.  

Adelsåsens Kalkongård är ett litet familjeföretag, beläget i Stora Levene ca 8 km från Vara i Västergötland. På gården finns 3000 avelsdjur/år. Produktionen från dessa ger ca 10 000 ägg per vecka.

Bengt Persson, Adelsåsen Kalkon
Adelsåsen 1, 53493 Stora Levene
Tel: 0707-356396, 0512-60114

www.adelsasen.se

bengt.persson@adelsasen.se

”För produkter med utmärkt hög kvalitet.” lyder Akademins motivering.

Adelsåsens Kalkongård är ett litet familjeföretag, beläget i Stora Levene ca 8 km från Vara i Västergötland. På gården finns 3000 avelsdjur/år. Produktionen från dessa ger ca 10 000 ägg per vecka.

Bengt Persson, Adelsåsen Kalkon.
Adelsåsen 1, 53493 Stora Levene
Tel: 0707-356396, 0512-60114
www.adelsasen.se
bengt.persson@adelsasen.se