Nedanstående ledamöter är för närvarande (2024) verksamma i Västra Gastronomiska Akademin:
Nedanstående ledamöter är för närvarande (2022) verksamma i Västra Gastronomiska Akademin:
Tommy Andersson, professor emeritus Jill Axelsson Pabs, Västsvenska turistrådet Sofia Carlsson, regionordförande LRF Västra Götaland Rickard Halleröd, kock Bruno Hedlund, oenolog Ulf Johansson, restauratör Gun Karlsson, försäljningschef livsmedel, Akademins sekreterare Niklas Korshag, vd Korshags Food AB Dan Lexö, kock och krögare, Akademins preses Gösta Magnusson, lantbrukare
Leif Mannerström, restauratör, författare Gunilla Martinsson, verksamhetsledare Skolmatsakademin Lena Mossberg, professor på Handelshögskolan Mats Nordström, krögare, Akademins direktör Urban Nyberg, konditor, VD Lars-Magnus Olovson, leg. veterinär Ann-Sofie Sandberg, professor i livsmedelsvetenskap, Chalmers Kristina ” Snuttan" Sundell , professor GU Claes Wernerson, lantmästare, bryggare Maria Zihammou, matjournalist, matstylist och kokboksförfattare
Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen vid ditt besök. Vi sparar inget som kan härledas till dig. Klicka på "Bekräfta" för att acceptera och fortsätta.